Депутатите от БСП  предлагат да се създаде временна парламентарна комисия,

...
Депутатите от БСП  предлагат да се създаде временна парламентарна комисия,
Коментари Харесай

БСП предлага парламентарнта комисия за контрол на системата за винетките

Депутатите от БСП  оферират да се сътвори краткотрайна парламентарна комисия, която да направи цялостен обзор на възлагането, осъществяването на публичната поръчка за планиране, създаване и въвеждане на електронната система за събиране на таксите за прилагане на републиканската пътна мрежа.

Управляващите от ГЕРБ  оферират министърът да дава информация за напредъка на системата и в период до 31 март да сътвори Обществен съвещателен съвет по въвеждане на електронните винетки и система за таксуване на база време и изминато разстояние. 

Дебатите по тематиката не престават в Народното събрание. 

Днешното пленарно съвещание е отдадено напълно на парламентарен надзор, който стартира в 9 часа с обсъждане по запитване на Българска социалистическа партия за политиката на Министерството на районното развиване и благоустройството по въвеждане на електронните винетки.

В рамките на парламентарния надзор районният министър Петя Аврамова ще регистрира и подхванатите дейности на страната по сигнали за нелегално строителство по Черноморието.

На депутатски въпроси ще дават отговор още спортният министър Красен Кралев и министърът на образованието Красимир Вълчев.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР